görgessen le
LÁTOGASSA MEG A BIRTOKOT!


A séta, amit látogatóink a birtokon bejárnak, azonos azzal az úttal, amit a szőlő is megtesz, amíg borrá válik. A túra az ültetvényekben kezdődik és felmegy a pompás kilátóig, amely a XIX. században épült a névadó Disznókő szikla mellé. E pontról délre tekintve, ameddig csak a szem ellát, az Alföld síkja nyújt lélegzetelállító látványt, amelyet délkeleten a Tokaji-hegy (Kopasz-hegy), valahol nyugaton pedig a Bükk-hegység távolba vesző nyúlványai kereteznek. A birtok felújított, kővel kerített teraszai az egész hegyoldalt elfoglalják. Aki innen körülnéz, fogalmat alkothat az UNESCO által 2002-ben világörökségi rangra emelt Tokaji Borvidék dimenzióiról.

 

Az út innen csúcstechnológiás borászatunk ikonikus épületébe vezet, amely híven mutatja az AXA Millésimes borvidékünk iránti elkötelezettségét. Az épületet a hagyományos tokaji pincék ihlették. Egyedülálló belső terének leglátványosabb jegye a természetes napfény hihetetlen mennyisége, szakmai szempontból pedig a szőlő kíméletes, gravitációs elven történő mozgatása jellemzi a legjobban.

 

A túrát az eredeti présház alatti történelmi pincénkben tartott borkóstoló teszi teljessé. Tapasztalja meg minden érzékszervével, hogy borainkat miért jegyzik oly magasan: válasszon egyet felfedezés értékű borkóstolóink közül!

 

Beszélt nyelvek

Magyar, angol, francia


A BIRTOKLÁTOGATÁSHOZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT


LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!
  • Email This PageAZ OLDAL MEGTEKINTÉSE CSAK NAGYKORÚ SZEMÉLYEK SZÁMÁRA ENGEDÉLYEZETT.  • IGEN
  • NEM

Emlékezzen rám