HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI


Web-oldal tulajdonosa: DISZNÓKŐ   

Cím3931 Mezőzombor, Disznókő dülő, Hrsz.0202, Hungary

Levelezési cím3910 Tokaj, Pf 10, Hungary

E-maildisznoko@disznoko.hu

Telefon+36 47 569 410

Fax+36 47 369 138

Design, fejlesztés és fenntartásBiggerBand

Hosting: www.artsncom.net

Képek© Disznókő, Deepix, D. Eley, C. Fortin, Y. Omori, P.A.T, Vinexia, Bakos Zoltán, Mészáros István, Schlotter Péter, Szentirmai Zsolt

 

Felhasználási feltételek és szellemi tulajdonjog

A jelen honlapnak vagy tartalmi elemeinek bármilyen formájú, részleges vagy teljes egészében történő reprodukálása előzetes engedély hiányában tilos és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései alapján büntethető. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait a honlap látogatója köteles betartani, ezek megszegése büntetőjogi következményeket vonhat maga után! E vonatkozásban különösen kerülendő a személyazonosítást lehetővé tevő információk kigyűjtése, jogszerűtlen felhasználása, valamint általában minden olyan cselekmény, mely más személyek magánéletére vagy hírnevére kihathat.

 

Személyes adatok védelme

A Disznókő tiszteletben tartja a saját személyes adatokhoz való hozzáférés és a pontatlan adatok javításának, blokkolásának vagy törlésének jogát. Ilyen jellegű kérést email-en (disznoko@disznoko.hu) vagy postai úton (Disznókő, 3910 Tokaj, Pf.: 10) lehet benyújtani. A hírlevélről az abban található megfelelő linkre kattintva iratozhat le.

 

A honlap kizárólag 18 éven felülieknek, vagyis az alkoholfogyasztás megengedett alsó korhatárát már betöltött személyeknek szól. Itt is felhívjuk a figyelmet a felelősségteljes alkoholfogyasztás fontosságára!

 

 

www.artsncom.net